Івано-Франківськ

Rates — все про фінанси та зміну курсів валют

rates.fm — агрегатор курсів валют та медіа про фінанси.
f9a2c7f1cdd34fba3032af7d2d206bfe
Запорукою успіху у фінансовій сфері є не тільки бізнесові навички, але й постійне ознайомлення з актуальними процесами у світі економіки.

У цьому вам допоможе читання спеціалізованих медіа. Пропонуємо вам звернути увагу на rates.fm — агрегатор курсів валют та онлайн-видання про фінанси.

Ви можете дізнатися все про фінанси та курси валют на Rates, а також переглянути рейтинг банків України, обрати надійну установу для оформлення кредитних коштів, відстежити курс долара, оглянути та порівняти сервіси для платежів тощо.

Як визначається курс валют?

Застосовується кілька методик, відповідно курс залежно від того, хто його встановив, відрізнятиметься:

  1. НБУ. Наприкінці робочого дня встановлюється офіційний курс з урахуванням біржових торгів. Показники середні, відповідно курс у банках буде іншим;
  2. Комерційні банки. Звичайні українці стикаються саме з цим курсом під час обміну валюти;
  3. Біржа. Найбільш вигідний і справедливий курс, що базується на точних результатах торгів.

Крім того, курс може бути фіксованим і плаваючим. На сьогодні в Україні плаваючий курс, хоча донедавна був фіксованим через повномасштабне вторгнення.

Звичайно ж, найкраще обрати те джерело, яке для вас буде найзручнішим. Важливо пам’ятати, що курс валют може змінюватися досить швидко, тому варто стежити за ним регулярно, особливо якщо ваша безпосередня робота пов’язана зі здійсненням валютних операцій.

Де відстежувати курс?

Ідеальним варіантом для отримання швидкої інформації про курс буде сервіс Rates.fm. Тут є можливість оцінити пропозиції від комерційних банків, обмінників та НБУ. Для оцінки пропонується долар США, Євро,

Польський злотий та Фунт стерлінгів. Передбачено функціонал для відстеження курсу в динаміці, що дозволить дізнатися про дані за конкретний період.

Можна заощаджувати час і дистанційно дізнатися який курс у тому чи іншому обміннику, щоб не вирушати туди передчасно. За бажання можна підписатися на оновлення курсу та актуальні новини, щоб першим дізнаватися про щось нове на валютному ринку.

Висновок

Rates – це ваш корисний довідник щодо курсів іноземних валют в Україні. Незалежно від того, чи є ви резидентом України, іноземним мандрівником, який відвідує країну, інвестором, який прагне залучити українську економіку, чи просто вам цікаво дізнатися про динаміку валюти в регіоні.

Rates — це єдине місце, яке забезпечує швидкий доступ до зміна курсів валют для місцевих ринків.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено