Івано-Франківськ

Пориви вітру та ожеледиця: якою буде погода на Прикарпатті 16 січня

У високогір'ї Франківщини попереджають про значну сніголавинну небезпеку.

Пориви вітру та ожеледиця: якою буде погода на Прикарпатті 16 січня

У вівторок, 16 січня на Прикарпатті очікується хмарна погода, помірний сніг, місцями — хуртовина, сильний вітер, на дорогах — ожеледиця. Про це повідомляє обласний центру з гідрометеорології, пише ПІК.

“Температура повітря в Івано-Франківську вночі — 6-8⁰ морозу, вдень — від 1⁰ морозу до 1⁰ тепла. По області вночі стовпчики термометрів показуватимуть 3-8⁰ морозу, вдень — від 3⁰ морозу до 2⁰ тепла. У високогір’ї Карпат вночі та вдень синоптики прогнозують 6-11⁰ морозу. Вітер — північно-західний, 7-12 м/с, місцями — пориви до 15-20 м/с.”, – йдеться у повідомленні.

За прогнозами синоптика Наталка Діденко, опади 16 січня пройдуть у західних областях (невеликі) та у центральній частині (вночі та вранці), переважно мокрий сніг та сніг. А от 17-го січня у більшості областей України очікується посилення морозу. Низька температура повітря втримається вночі 18-го січня. А вже вдень 18-го січня різко потепліє – до “плюсів” та дощу!

“На цьому тижні, схоже, найхолоднішим буде 17 січня та ніч 18-го січня. А далі, аж до кінця і тижня, і місяця, переважатиме, з коливаннями, звичайно, але тепла повітряна маса”, – написала Діденко у Фейсбук.

Читайте також у ПІК: 
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено