Івано-Франківськ

Двох педагогів з Прикарпаття Людмилу Слабу та Віру Іванів відзначили на державному рівні

Людмила Слаба - вчителька у Коломийському ліцеї №2. а Віра Іванів - директорка Брошнівського професійного лісопромислового ліцею.

Двох педагогів з Прикарпатті Людмилу Слабу та Віру Іванів відзначили на державному рівні

Премії Верховної Ради України присуджені двом освітянам з Прикарпаття. Ця премія присуджується за особливі успіхи в педагогічній роботі та вихованні учнів, пише ПІК.

Людмила Слаба вчителює 30 років. У Коломийському ліцеї №2 викладає українську мову та літературу. Серед професійних здобутків Людмили Іванівни:

  • за останні 6 років підготувала 69 призерів ІІ, ІІІ та IV етапів олімпіад і конкурсів,
  • отримала сертифікат для перевірки завдань ЗНО з української мови та літератури,
  •   є членом журі, яке перевіряє роботи олімпіад, міжнародних конкурсів учнівської та студентської молоді,
  • у співавторстві з колегами розробила моделі уроків до електронного інтерактивного підручника «Українська мова 6 клас»,
  • у своїй роботі використовує інноваційні освітні технології та методики,  активна дописувачка до педагогічних посібників, готує до видання збірки власних поезій тощо.

Віра Іванів 25 років очолює Брошнівськмй професійний лісопромисловий ліцей, а загалом вчителює 45 років.  З її ініціативи у ліцеї створена відповідна матеріально-технічна база, а саме: нова виробнича майстерня з професії перукар, готуються майстерні з професії манікюрник і навчально-практичний центр з професії слюсар з ремонту авто,  значну увагу приділяє умовам проживання учнів ліцею в гуртожитку, вихованці Віри Федорівни є постійними учасниками та переможцями обласних конкурсів фахової майстерності.

До слова, цього року премією ВРУ відзначені 44 українські вчителі.

Читайте також у ПІК: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено