Івано-Франківськ

Франківців та гостей міста запрошують на показ фільму “Синдром Гамлета” (ВІДЕО)

Після перегляду присутні отримають можливість на живо поспілкуватися із режисерами фільму.

the hamlet syndrome 5 edited copyright piotr rosolowski scaled

У суботу, 20 січня, у Центрі польської культури буде показ фільму “Синдром Гамлета”, розповідає ПІК.

Стрічка отримала Гран-прі «Тижня критики» як найкращий фільм в рамках 75-го Міжнародного кінофестивалю у Локарно. Окрім того, має премію незалежних швейцарських критиків “Boccalino d’Oro” за найкращий документальний фільм кінофестивалю в Локарно.

«Синдром Гамлета» — це портрет яскравого покоління молодих українців, народжених після розпаду Радянського Союзу, сформованих Майданом 2013 року, натхнених силою політичних змін та зранених війною.

Після перегляду присутні отримають можливість на живо поспілкуватися із режисерами фільму Ельвірою Нєвєрою та Пьотром Росоловським.

Показ заплановано на 18:00.

418977214 7032200306887107 1924980870326113884 n scaled

Довідково:

Ельвіра Нєвєра — польсько-німецька режисерка та сценаристка з Берліна. У своїй мистецькій творчості вона зосереджена насамперед на темах соціальних та культурних трансформацій у Східній Європі. Ельвіра Нєвєра є лауреаткою премії «Young German Cinema Award 2020» та володаркою престижної американської премії для жінок у кіномистецтві – «Chicken & Egg Award 2021».

Пьотр Росоловський — польський режисер, сценарист і оператор, який проживає в Берліні. Є співавтором «Кролика по-берлінськи» – короткометражного документального фільму, номінованого на «Оскар», та співавтором фільму “Ефект доміно”, створеного спільно з Ельвірою Нєвєрою.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено