Івано-Франківськ

Падіння Іл-76 в РФ: в Україні відреагували на заяви росіян про полонених

Росіяни заявили, що на борту нібито були 65 українських військовополонених. 

Падіння Іл-76 в РФ: в Україні відреагували на заяви росіян про полонених

Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими прокоментував заяву РФ про падіння військового літака Іл-76 у середу, 24 січня. Там наголосили, що зараз збирають та аналізують всю необхідну інформацію, пише ПІК.

“Наголошуємо, що ворог активно здійснює інформаційні спецоперації, спрямовані проти України, які мають на меті дестабілізацію українського суспільства. Просимо відповідально ставитися до поширення чутливої інформації та користуватися лише офіційними джерелами”, – йдеться у заяві.

Деталі події також з’ясовує Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець.

“Закликаю представників ЗМІ та громадян України не робити передчасних висновків та довіряти лише офіційним джерелам. А також прошу не розповсюджувати недостовірну інформацію. Ворог підступний. І всі ми знаємо, які жахливі методи РФ може використовувати, аби дестабілізувати українське суспільство. Не ведіться на провокації. Детальніша інформація буде надана згодом”, – наголосив Лубінець.

У Міноборони України у коментарі NV також заявили, що поки не можуть підтвердити причетність ЗСУ до падіння російського Іл-76, а також інформацію про те, що на його борту були українські військовополонені. Російські ЗМІ після падіння літака, посилаючись на заяву Міноборони РФ, повідомили, в літаку нібито були 65 українських військовополонених, яких везли на обмін.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено