Івано-Франківськ

У Франківському медичному університеті обрали нового ректора (ФОТО)

У другому турі виборів переміг Роман Яцишин.

IMG 8953 2 scaled

В Івано-Франківському національному медичному університеті обрали нового ректора. Ним став – професор Роман Яцишин, про це ПІК відомо із власних джерел.

У другому турі виборів за посаду ректора Роман Яцишин боровся із Миколою Островським. Виборці віддали за Романа Яцишина 644 голоси, а от за Миколу Островського – 360.

До слова, проголосували 1015 виборців з 1147. 9 виборців не підтримали жодного кандидата, два бюлетені визнані не дійсними.

У коментарі ПІК Роман Яцишин повідомляв, що його перші кроки на посаді ректора будуть такими:

«Зібрати команду, розписати чіткі завдання і виконувати їх разом з усіма. Треба закатати рукава і працювати. В нас є дуже багато завдань, які потрібно виконати. Вже і одразу».

У підсумку Роман Яцишин подякував усім, хто віддав свій голос за нього та його команду.

«Дякую й тим, хто не підтримав, адже це стимул працювати ще більше. Ми разом повинні працювати на благо нашого університету, аби він став справді сильним і посідав лідируючі позиції у рейтингах не лише серед українських вишів, а й європейських! Ми повинні бути цікавими для абітурієнтів, студентів, професорсько-викладацького складу, для роботодавців і для нашої медичної спільноти, адже ми працюємо задля перемоги України. Переможе Україна – переможемо ми і переможе українська медицина, яка зараз реформується!» – зазначає Роман Яцишин.

Що ж відомо про нового ректора ІФНМУ?

Роман Яцишин –  лікар-терапевт, доктор медичних наук, професор, Заслужений лікар України, Декан медичного факультету Івано-Франківського національного медичного університету.

У свої передвиборчій програмі Роман Яцишин розповідав, що його головна ідея полягає в тому, щоб кожен член університетської родини гордився, що є представником Івано-Франківського національного медичного університету. Для цього потрібно, щоб Університет мав міцний академічний фундамент, інноваційну інфраструктуру, удосконалені освітні програми, висококваліфікований колектив, якісну практичну підготовку та можливості для проведення сучасних наукових досліджень. Подальший розвиток університету включатиме збереження традицій та примноження нового досвіду.

Детальніше із виборчою програмою можна ознайомитися за посиланням.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено