Івано-Франківськ

У Надвірній обвалилася частина приміщення школи-інтернату: дітей перевели на дистанційне навчання

Це приміщення на щастя, не використовувалося для навчання і дітей там не було.

У Надвірній обвалилася частина приміщення школи-інтернату: дітей перевели на дистанційне навчання

У Надвірній вранці, 26 січня обвалилася частина недіючого приміщення школи-інтернату. Додамо, що у інших приміщеннях цього комплексу розташовані гімназія №1 та ліцей №4, пише ПІК.

“Тому ми разом із управлінням освіти прийняли рішення з понеділка, 29 січня ліцей №4 та гімназію №1 перевести на дистанційне навчання на тиждень. Потрібно максимаольно обстежити діючі приміщення, де навчаються діти, щоб не допустити надзвичайної ситуації. Про подальші кроки будемо інформувати”, – повідомив міський голова Зіновій Андрійович у вечірньому відеозверненні.

Він також додав, що наразі це приміщення перебуває у власності Івано-Франківської обласної ради:

“Ви знаєте історію цього закладу, про те, що Надвірнянська міська рада протягом останніх чотирьох років зверталася щодо передачі усього майна цього комплексу, особливо того, який є незадіяний до процесу навчання. Проте наразі власником все ще залишається облрада”.

Попри те, що приміщення зараз знаходиться на балансі обласної ради, цього року, влітку, розпочали процес передачі громаді, який ще не завершився. Міський голова Зіновій Андрійович наголосив, що він виступає лише за збереження майнового комплексу, бо це приміщення та земельна ділянка має належати громаді та навчальному закладу. 

До слова, на Закарпатті стався масштабний зсув грунту.

Читайте також у ПІК: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено