Івано-Франківськ

Всі ми будемо у війську: мер Львова відповів, чи служать його старші сини у ЗСУ

Найстаршим синам Андрія Садового – 21 рік та 19.

Всі ми будемо у війську: мер Львова відповів, чи служать його старші сини у ЗСУ

Міський голова Львова Андрій Садовий відповів на запитання місцевої жительки про те, чи служать його сини в ЗСУ. Садовий розповів, що питання про службу синів йому часто задають, щоб вколоти. Він нагадав, що разом з дружиною Катериною має 5 дітей. Про це пише ПІК з посиланням на 24 канал. 

З них вже двоє навчаються в університеті – це 21-річний Іван та 19-річний Тадей. Ще три сини: Михайло, Йосип, Антоній – є школярами.

“Прошу бути всіх спокійними. Коли всі закінчать навчання, всі з вами будемо у війську, і я так само. Я проходив службу в ЗСУ свого часу – закінчиться моя каденція, піду служити. І діти мої будуть. Це чекає нас всіх. Такий сьогоднішній світ. Проте, розірвати навчання і йти воювати… Не знаю, може так і буде, але мені як батьку трохи всередині крутить”, – сказав Садовий.

Додамо, що згідно з чинним законодавством, військовозобов’язаними вважаються усі чоловіки віком від 18 до 60 років. Наприкінці грудня Кабмін зареєстрував у Верховній Раді проєкт закону про мобілізацію. Нардепи пропонують знизити призовний вік по мобілізації з 27 до 25 років.

До слова, раніше очільник Львова коментував зарплату своїх заступників. 

Читайте також у ПІК: 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено