Івано-Франківськ

Дорога з підвищеною аварійністю: у Долині планують встановити острівці безпеки на вулиці Обліски 

Нещодавно на цій ділянці дороги збили 14-річну дівчину.

Дорога з підвищеною аварійністю: у Долині планують встановити острівці безпеки на вулиці Обліски 

У Долині думають над вирішення проблеми на вулиці Обліски, а саме на дорозі з підвищеною аварійністю, яка знаходиться на балансі Служби автомобільних доріг області. Про це повідомив мер міста Іван Дирів, пише ПІК.

“Як тільки ми отримуємо необхідні дозволи і погода сприятиме таким видам робіт, ми плануємо встановити 4 острівці безпеки по вул. Обліски: біля ліцею №4, біля повороту на Проспект Незалежності, біля повороту на вул. Чорновола та напроти колишньої БПФ”, – написав він у Фейсбук.

Міський голова зазначив, що всіляко підтримує вирішення цієї проблеми і якщо шляхом офіційних звернень її вирішити все-таки не вдасться, готовий очолити делегацію мешканців та разом поїхати до Служби автомобільних доріг області з публічними заявами або іншими формами протесту.

“Принагідно закликаю всіх, і водіїв, і пішоходів бути максимально уважними на дорозі, адже життя і здоров’я точно важливіші від бажання поганяти на швидкості чи почитати повідомлення в телефоні, переходячи дорогу”, – наголосив Іван Дирів.

Читайте також у ПІК: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено