Івано-Франківськ

У Калуському ліцеї запрацював цифровий освітній простір (ФОТО)

Простір використовуватиметься як під час навчального процесу, так і в позаурочний час.

424611520 779163667579005 1445139638348151568 n scaled

У середу, 31 січня у Калуському ліцеї №6 відкрили цифровий освітній простір, пише ПІК .

“Завдяки міжнародним благодійникам у закладі освіти облаштували кабінет з 10 ноутбуками, телевізором та проектором. Також добродії надали й п’ять планшетів, акустичну систему, зарядну станцію та багато ігрового матеріалу“, – йдеться у повідомленні Калуської міської ради.

Першим етапом проєкту було створення дружнього простору «SMILE», який передбачав проведення психо-розвантажувальних, соціальних занять для дітей.

Пройшовши відбір до другого етапу, освітянам закладу вдалося обладнати цифровий освітній простір.  Участь в другому етапі розпочали ще з жовтня минулого року. Тоді було лише кілька ноутбуків.

У приміщенні проводитимуть уроки з інформатики. Зможуть ним скористатися й учителі інших предметів.

” Школа активно бере участь у різних грантових, проєктних програмах. Загалом, це вже четвертий масштабний проєкт, завдяки якому вдається активніше працювати з дітьми, покращилася матеріально-технічна база ліцею. У закладі вже успішно функціонує кімната від Юнісеф, дружній простір «SMILE», в бібліотеці – Media book space, а тепер ще й цифровий освітній  простір”, – підкреслила директорка Віра Притуляк.

До слова, освітній простір створили за підтримки Фонду  «Terra des hommes – надання допомоги дітям по всьому світу в рамках реалізації проєкту  – покращення доступу до житла, освіти та якісних соціальних послуг для дітей та сімей в Україні».

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено