Івано-Франківськ

“Ганьба для всього гуцульського краю і країни”, – кулеметниця з Верховини прокоментувала ситучку у Космачі

Військовослужбовиця каже, що жахлива історія, що сталася у Космачі — це найганебніше, що можна собі уявити. 

418874225 18333673741098469 2139665159517686620 n scaled 1

Як повідомляла ПІК, 6 лютого сотні людей самовільно перекрили місцеву дорогу та не пропускали транспортні засоби, адже думали, що ті приїхали здавати їхніх чоловіків до ТЦК. 

Розлючені жінки зупинили один із автомобілів та накинулися й побили двох жінок та дитину. Лікарі діагностували у 6-річної дівчинки забій м’яких тканин носа, а у її 24-річної матері – ймовірну закриту черепно-мозкову травму.

Новина про цю подію розлетілася соцмережами. На неї відреагувала і військовослужбовиця з Верховини Оксана Рубаняк. Дівчина написала, що “цей вчинок – ганьба для всього гуцульського краю і країни”.

“Ви подуріли? Гуцули, земляки. Хто-хто але ви? Ті, хто відправляв своїх синів, братів з перших днів російсько-української війни, хто щотижня відправляє допомогу рідним на передову. Знаю, бо сама Верховинка. Але цей вчинок – ганьба для всього гуцульського краю і країни. Війна триває вже десять років. Повномасштабне вторгнення — два роки. Всі ми дуже втомлені: захисники, які на передовій вдень і вночі тримають оборону та знищують ворога; мирні люди в тилу, які волонтерять і працюють на Перемогу та не бояться ракет. Але на жаль є й такі, що чекають на те, що Перемога прийде сама по собі, без їх участі. Можливо вони думають, що ця війна їх не стосується. Тоді пора прокинутись і подивитись правді в очі”, – пише Оксана Рубаняк.

Військовослужбовиця каже, що жахлива історія, що сталася у Космачі — це найганебніше, що можна собі уявити.

“Ці нелюди, істоти, не хочуть, щоб їх чоловіки йшли захищати Україну та заради цього жорстоко побити жінку з дитиною. Ця ситуація — приклад того, що може створити зі слабкими російська пропоганда. Маніпуляції ворога, інформаційні вкиди зробили свою справу. Ця пропоганда б’є по слабких духом, бо сильні — кожної миті всіма силами наближають Перемогу, кожен на своєму місці. А от слабкі — бояться робити щось гідне та їх «сміливості» вистачає лише на жалюгідні вчинки та ще й за російськими методичками. Не хочете, щоб мобілізували ваших чоловіків? Здорові й сильні та готові карати ворогів? Мобілізуйтесь самі й ваші чоловіки законно залишатимуться вдома. Але ваша сміливість закінчується на побитті дітей”, – додає Оксана.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено