Івано-Франківськ

Жителі Космача подали заяву в поліцію про «приниження честі і гідності» через викладене відео бійки

До поліції подали дві заяви.
поліція
Жителі села Космач Івано-Франківської області, де побили жінку через підозру у співпраці з ТЦК, подали дві заяви до поліції.
Одна заява колективна про «приниження честі та гідності» через опубліковане у соцмережах відео сутичок.

Інша — від місцевої жительки. Вона заявила, що Іванна Ванджурак, яку натовп зупинив у Космачі в пошуках людей, пов’язаних із працівниками ТЦК, наїхала їй машиною на ногу.

Про це hromadske повідомили в поліції Івано-Франківської області, передає ПІК.Наразі поліція зареєструвала ці звернення та проводить перевірку.

Що передувало?

За інформацією поліції, мешканці села отримали неправдиву інформацію з мережі і близько сотні людей, 6 лютого самовільно перекрили місцеву дорогу та не пропускали автомобілі.
 
В одному з авто їхала з сусіднього села потерпіла з дочкою. Вона написала у мережі, що її зупинив натовп розлючених жінок.

“Вони почали мене питати, хто я така, що я точно не місцева бо вони мене не знають, і що я НАВОДЧИЦЯ ВОЄНКОМУ!!! Що я приїхала до них в село здавати їх і здавати їхніх чоловіків”, – написала жінка у Фейсбук.

Мешканки Космача шарпали жінку, стукали по машину, а одна навіть вдарила бітою дитину. Це все тривало 15-20 хвилин. А згодом з’ясувалося, що люди просто поплутали машину на яку мали “напасти”. Наразі дитина та двоє жінок у лікарні.

Спершу поліція провела з мешканцями роз’яснювальну бесіду й чекала на результати експертиз від медиків.  Лікарі діагностували у 6-річної дівчинки забій м’яких тканин носа, а у її 24-річної матері – ймовірну закриту черепно-мозкову травму

То ж поліція розпочала кримінальне провадження за статтею хуліганство, вчинене групою осіб (. 2. ст. 296 Кримінального кодексу України). 

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено