Івано-Франківськ

Зеленський погодив заступників Головнокомандувача ЗСУ та очільника Генштабу

Зеленський зазначив, що до виконання нових обовʼязків приступають люди, яких знають в армії та які самі знають, що потрібно армії.

webp large 2 scaled

Президент Володимир Зеленський повідомив імена заступників Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського та начальника Генерального штабу ЗСУ Анатолія Баргилевича.

Заступником Головкома у напрямку безпілотних систем і розвитку застосування дронів став полковник Вадим Сухаревський, пише ПІК з посиланням на “Громадське“.

webp large 1 scaled

Вадим Сухаревський (стоїть праворуч)

З 2022 року він був командиром 59-ї окремої мотопіхотної бригади. Того ж року отримав звання Героя України та увійшов до списку 25 найвпливовіших українських військових від NV. До того був, зокрема, начальником штабу 35-ї бригади морської піхоти та командиром 503-го батальйону морської піхоти.

А полковник Андрій Лебеденко відтепер є заступником Сирського у напрямку інновацій (технологічний компонент армії та бойових систем).

Тим часом на посади заступників нового голови Генштабу погодили:

  • бригадного генерала Володимира Горбатюка у напрямку оперативної роботи, роботи штабів, планування, управління;
  • бригадного генерала Олексія Шевченка у напрямку логістики, максимальна якість логістики в нашій армії;
  • бригадного генерала Михайла Драпатого, який відповідатиме за підготовку, якісне тренування українських військових.

«Продовжуємо перезавантаження команди управління в Силах оборони. Тепер до виконання нових обовʼязків приступають люди, яких добре знають в армії та які самі добре знають, що потрібно армії. Бойові командири цієї війни, чий досвід буде корисним саме на загальноармійському рівні»,— заявив президент.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено