Івано-Франківськ

“Задонатив — свари”: мер Долини вдруге пропонує критикувати його за донат на дрони

Можливість публічно висварити мера в мережі треба підкріпити донатом на дрон для захисників.
251655020 931650070791033 9075166584817417259 n 1 ivan scaled 1

Міський голова прикарпатського міста Долина Іван Дирів вдруге оголосив акцію “Задонатив — свари”, де дозволив публічно лаяти себе в обмін на донат на дрони.

Про це мер повідомив на своїй фейсбук-сторінці, пише ПІК.

“Саме час оновити нашу акцію “Задонатив — свари” яка набула такої популярності рівно півроку тому, але багато хто вже про неї забув. Суть: критикувати міського голову (без матюччя звісно, бо соцмережі за таке блокують) можна (і потрібно) за донат на дрони, які виготовляють наші друзі з Франківська”, – пояснив Дирів.

Умови акції:

  • Скрін про переказ грошей (будь-якої суми від 100 грн) на картку прикріплюєте в коментарях під дописом за посиланням і критикуйте на здоров’я.

“Чому саме зараз робимо повторну акцію та ще один збір? Днями натхненник проєкту Стах Бурчак поділився новиною, що БПЛА успішно пройшов випробування, на черзі – робота над матрицею і малою серією. Звісно, є бажання і можливість долучитися фінансово до доброї справи в у вас всіх, і у мене. Тому всі, хто так щиро пише в коментарях «Нічого не треба робити, всі гроші на дрони», мають чудову можливість і на дрони задонатити, і міському голові невдоволення висловити”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у вересні минулого року Іван Дирів вже проводив таку “акцію”

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено