Івано-Франківськ

Сили ППО цієї ночі збили 35 шахедів: де саме та які наслідки атаки в регіонах

Всього росіяни випустили 39 безпілотників з мис Чауда, Крим, Приморсько-Ахтарськ – рф.

Сили ППО цієї ночі збили 35 шахедів: де саме та які наслідки атаки в регіонах

У ніч на 10 березня сили ППО знищили 35 російських шахедів у межах Кіровоградської, Миколаївської, Дніпропетровської, Черкаської, Одеської, Херсонської, Хмельницької, Вінницької, Київської та Житомирської областей. Про це повідомляє Командування Повітряних сил, пише ПІК.

Наслідки російської атаки у регіонах:

Київщина: влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури не зафіксовано. Постраждалі відсутні. В одному з населених пунктів у приватному будинку вибуховою хвилею пошкоджені вікна на другому поверсі. 

Вінниччина: уламки збитого дрона пошкодили об’єкт інфраструктури, в результаті чого виникла пожежа. Станом на 06:30 пожежу ліквідували. Постраждалих немає.

Дніпропетровщина: два ворожі безпілотники збили у Криворізькому та Нікопольському районах. Стався в області й ракетний удар. Агресор поцілив по підприємству у Новомосковському районі. Постраждав 58-річний чоловік.

Хмельниччина: наші сили ППО знешкодили 2 ворожі БПЛА типу «Shahed». Загиблих та травмованих немає. Об’єкти інфраструктури не постраждали.

Одещина: влучанням одного з безпілотників на промисловому об’єкті в Одеському районі пошкоджено будівлю. ППО знищили 11 дронів. 

photo 5436326130626974040 y scaled

На фото Одещина

Читайте також у ПІК: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено