Івано-Франківськ

Шмигаль доручив ввести “більш справедливу” постанову про бронювання від мобілізації

На його думку, потрібні чіткі та зрозумілі критерії, аби ні у військових, ні у суспільства не виникало жодних питань.

Шмигаль доручив ввести "більш справедливу" постанову про бронювання від мобілізації

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль доручив профільним міністерствам внести оновлену і “більш справедливу” постанову про бронювання. Про це прем’єр сказав за результатами засідання уряду сьогодні, 9 квітня, пише ПІК.

“Тут не має бути жодних спекуляцій і маніпуляцій. Тому дав доручення профільним міністерствам найближчим часом внести оновлену й більш справедливу постанову про бронювання та визначити вичерпний перелік об’єктів і підприємств критичної інфраструктури”, – наголосив Шмигаль.

Він запевнив, що обороноздатність України залишається пріоритетом номер один для уряду, у зв’язку з чим щотижня ухвалюються рішення для посилення держави.

“Маємо розуміння, що ефективна оборона – це синергія зусиль фронту і тилу. Наші військові захищають Україну на передовій, але для їхнього забезпечення потрібна робоча економіка й інфраструктура”, – сказав прем’єр-міністр.

Раніше стало відомо, що Мінкульт відніс деякі цирки до критично важливих підприємств під час війни. Зокрема, Державне підприємство “Пересувний цирк України”.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено