Івано-Франківськ

У Франківську люди з вадами слуху відзначили річницю створення Українського Товариства Глухих (ФОТО)

Сьогодні, 29 жовтня, Івано-Франківська обласна організація УТОГ (Українське Товариство Глухих) відзначила 75 років з дня створення.

photo 2021 10 29 13 35 25 scaled

Розпочалися урочистості з виконання гімну України людьми з порушеннями слуху. Після цього зі словом-благословенням до присутніх звернувся священнослужитель Івано-Франківської Архієпархії о. Іван Жук, сотрудник Архікатедрального собору Воскресіння Христового та настоятель храму св. Миколая, пише ПІК з посиланням на Архієпархію УГКЦ.

“Хочу передати найщиріші вітання та Архієрейське благословення від Митрополита Володимира, який складає найкращі побажання успіху в розвитку товариства. Преосвященніший Владика просив наголосити на тому, що ви важливі нашій Україні, нашому місту, нашій церкві. Митрополит заносить найщиріші молитви за ваше здоров’я та єдність”, – привітав присутніх о. Іван.

photo 2021 10 29 13 35 40 scaled

Благословивши усіх, душпастир зазначив, що власне повнота всього людського досягнення полягає в Божому благословенні.

Згодом розпочалася розважальна частина, під час якої заплановано показ фільмів режисера Володимира Рубанова: “Чесність”, “Скеля” та “Лапа бажань”.

photo 2021 10 29 13 35 54 scaled

Довідково:
Створена у 1946 році, Івано-Франківська обласна організація УТОГ сьогодні налічує 1100 членів на теренах Прикарпаття. Організація надає допомогу на державному рівні – супровід перекладача, соціальна та медична сфера, освіта та працевлаштування. Нечуючі Прикарпаття працюють у виробничому об’єднанні (ВО) “Карпати”, в магазинах та самі стають підприємцями.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено