Івано-Франківськ

161 день оборони України: українські воїни відбили всі спроби ворожих штурмів – Генштаб

Триває 161 доба героїчного протистояння України проти російської агресії. Ми не стомилися і продовжуємо наближати нашу перемогу!

161 день оборони України: українські воїни відбили всі спроби ворожих штурмів - Генштаб

Українські воїни відбили всі ворожі спроби штурму – завдали окупантам втрат та відкинули їх назад. Про це ввечері, 3 серпня повідомляє Генштаб Збройних Сил України, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • Ворог обстріляв із ствольної артилерії райони населених пунктів Середина Буда, Рижівка та Журавка Сумської області.
  • Російські загарбники вели штурмові дії в районі Берестового та в напрямках Володимирівка – Яковлівка, Покровське – Бахмут, Володимирівка – Соледар, Відродження – Кодема, Відродження – Зайцеве, Семигір’я – Кодема та Доломітне – Семигір’я. Всі ворожі спроби штурму українські воїни відбили, завдали окупантам втрат та відкинули назад.
  • На Харківському напрямку противник вів повітряну розвідку БпЛА біля Петрівки, Федорівки та Дементіївки. Задіяв засоби радіоелектронної боротьби у районах Іванівки, Студенка, Василенкового та Гетьманівки.
  • На Авдіївському напрямку окупант намагався вести наступ в напрямках Новоселівка Друга –Красногорівка, Спартак – Авдіївка, Василівка – Красногорівка, Мінеральне – Авдіївка та на напрямку Донецьк – Піски, успіху не мав, відійшов.
  • Всі намагання окупантів просунутися в напрямках Мар’їнки та Білогірки наші захисники звели нанівець.
  • На Південнобузькому напрямку противник завдав авіаційного удару біля урочища Андріївка, обстріляв із озброєння танків, ствольної та реактивної артилерії 17 населених пунктів.
  • Ворог не припиняє ведення повітряної розвідки БпЛА.
  • Російська пропаганда продовжує брехати, вигадуючи неіснуючі перемоги та покриваючи злочини своєї армії та найманців. Тому закликаємо довіряти інформації тільки з перевірених джерел та не розповсюджувати російські фейки і дезінформацію.

Віримо у ЗСУ! Переможемо! Слава Україні!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено