Івано-Франківськ

Друг Софії Ротару розповів, чому вона майже не говорить про війну

За словами композитора Руслана Квінти, Софія Михайлівна не хоче піаритися на війні.

Друг Софії Ротару розповів, чому вона майже не говорить про війну

Друг Софії Ротару, композитор Руслан Квінта, з яким артистка товаришує вже багато років розповів, чому вона  активно не висвітлює повномасштабну війну в Україні, як розгорнула росія. Про це пише ПІК з посиланням на ТСН.

“У неї, як і в мене, є з ким спілкуватися. Є люди, які розпорошують себе на різні піар-історії, хайп на цьому ловлять, хейтять і так далі. А я свою енергію не хочу розкидати. Софія Михайлівна дуже скромна людина, така, як і я. Вона не любить давати інтерв’ю, і я теж не люблю це робити, не любить зніматись у програмах, я – теж. Ми схожі”, – сказав Квінта.

Він додав, що Ротару дуже скромна людина, яка інакше висловлює свою позицію і своє ставлення до всього, що відбувається в країні.

“Сенс життя – це коли ти підеш із цього життя, щоб про тебе говорили тоді. Зробити щось таке, щоб люди тебе потім ще згадували й згадували. А не думати зараз: а написали десь про мене чи не написали. Софія Михайлівна така сама. Її непублічність… А що вона має говорити? Вона говорить музикою та піснями, як і я”, – пояснив композитор.

До слова, ще на початку березня сина та онука Софії Ротару затримали на кордоні з Молдовою.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено