Івано-Франківськ

Франківців та гостей міста запрошують на виставку художника, який воює у ЗСУ

Митець та воїн Артур Новіков завжди мав яскраво виражену громадянську позицію, це видно і з його робіт, і з вчинків.

MyCollages 2023 04 24T140915.208 scaled

26 квітня в Івано-Франківську відкриється виставка робіт художника з Краматорська Артура Новікова, який зараз боронить батьківщину у лавах Збройних сил України.

Артур Новіков – відомий у Краматорську митець. Він народився 26 грудня 1984 року, жага до творчості та краси ще в дитинстві привели до художнього відділення школи мистецтв № 3, а далі – до Донецького художнього училища, яке закінчив у 2005 році, здобувши кваліфікацію “художник-виконавець та викладач образотворчого мистецтва”.

Доля знову привела пана Артура до школи мистецтв №3 у рідному місті, тепер вже в якості викладача художнього відділення. Його учні здобули чимало нагород у всеукраїнських та міжнародних конкурсах та фестивалях, неодноразово проводились сумісні виставки викладача та учнів; випускники його класів вже одержують художню освіту в вищих закладах країни.

photo 2023 04 24 14 07 35 scaled

Артур Новіков завжди мав яскраво виражену громадянську позицію, це видно і з його робіт, і з вчинків. 24 лютого 2022 року ми всі прокинулись від вибухів і зрозуміли що, почалася повномасштабна війна. Тож 26 лютого він вже офіційно був в лавах ЗСУ і сьогодні продовжує боронити нашу країну від ворога.

“Живопис мирного часу та колажі з робіт з війни – цим наповнена персональна виставка Артура Новікова, яка отримала назву “РІДНІ БАРВИ 4.5.0”. Ця абревіатура з цифр на сленгі військових означає “ВСЕ СПОКІЙНО”. Тож “РІДНІ БАРВИ – ПРОДОВЖУЙТЕ КВІТНУТИ ТА ПРИНОСИТИ РАДІСТЬ ЛЮДЯМ. ВСЕ СПОКІЙНО. ВИ – ПІД ЗАХИСТОМ”, – розповіли організатори. 

Відкриття виставки відбудеться у середу, 26 квітня о 13:00, у Обласному краєзнавчому музеї (вул. Галицька, 4а). Відвідати виставку можна до 25 травня. 

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено