Івано-Франківськ

Для прикарпатських тероборонівців запрацювала “виїзна” стоматологія з Івано-Франківська (ФОТО)

Одним з ініціаторів створення такого мобільного стоматологічного кабінету є начальник медичної служби 102-ої бригади Андрій Гаман.

Для прикарпатських тероборонівців запрацювала "виїзна" стоматологія з Івано-Франківська (ФОТО)

У Івано-Франківську створили “виїзну” стоматологію, яка тепер працює на благо військових. Про це повідомляє 102 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ Івано-Франківщина, пише ПІК.

“Раз на місяць стоматологи приїздять до місця розташування бригади в зоні проведення бойових дій на Запоріжжі та надають бійцям послуги впродовж тижня”, – йдеться у повідомленні.

Вартість такої вже обладнаної “чудомашини” обійшлася благодійникам приблизно у 20 тисяч американських доларів. Проте виїзна стоматологія дійсно необхідна і лише за два дня роботи у районі бойових дій до дантиста звернулось майже 30 людей. Зубний лікар надає послуги не лише військовим, але й цивільним – і все абсолютно безкоштовно.

“Тут можна поставити і імплантат – задоволення не з дешевих, але для наших військовослужбовців– повністю безкоштовне. Уже є в наявності 5 000 швейцарських імплантатів. Звичайно ж, таку процедуру здійснити в автомобілі неможливо, тому пацієнтів направлятимуть у стаціонарні клініки”, – додають у бригаді.

Фінансування здійснюється стоматологічною спільнотою міста Івано-Франківськ – саме вони беруть на себе фінансові витрати функціонування мобільної стоматологічної клініки, щоб зробити і свій внесок в оборону нашої держави від ворога.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено