Івано-Франківськ

Як нарізати цибулю “без сліз”: проста порада від шеф-кухаря

Український кулінарний експерт і ресторатор Євген Клопотенко поділився цікавою підказкою щодо нарізання цибулі.

Як нарізати цибулю "без сліз": проста порада від шеф-кухаря

За словами Клопотенка, ключовою у цьому процесі є те, щоб не зрізати нижньої частини цибулини, але водночас важливо зняти верхівку. Цей трюк допоможе уникнути плачу під час нарізки цибулі, пише ПІК.

“Ресторатор рекомендує почати з очищення цибулі шляхом зроблення поздовжнього надрізу. Потім, тримаючи цибулю в руках, слід обережно зняти з неї лушпиння. Цей спосіб допомагає швидко та легко очистити цибулю”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, Клопотенко рекомендує розділяти очищену цибулю на частини, уникаючи зрізання основи. Це зробить її подальше нарізання зручнішим і швидшим.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено