Івано-Франківськ

На Прикарпатті 150 роботодавців отримали компенсації за працевлаштування ВПО

Розмір компенсації відтепер залежить від розміру мінімальної зарплати.

mnonlvuuxqfttnetsfbt scaled

З початку року в Івано-Франківській області вже 150 роботодавців отримали компенсації витрат за працевлаштування 172 внутрішньо переміщених осіб.

Про це ПІК інформує обласний центр зайнятості.

“Загалом, від початку дії програми 684 роботодавці з Івано-Франківщини вже скористалися такою можливістю та отримали компенсацію на загальну суму понад 13,5 млн грн за працевлаштування 1098 внутрішньо переміщених осіб”, – йдеться у повідомленні.

Нагадуємо, що з 1 січня 2024 року уряд збільшив загальну тривалість надання компенсації витрат роботодавцю за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб з двох до трьох місяців та до 6 місяців – за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб з числа осіб з інвалідністю. Розмір компенсації відтепер залежить від розміру мінімальної зарплати, яка з 1 січня складає 7100 грн, а з 1 квітня – 8 000 грн.

З питань працевлаштування внутрішньо переміщених осіб та отримання компенсації  можна отримати на офіційному телеграм-акаунті Івано-Франківської обласної служби зайнятості https://t.me/DCZ_IF, а також за номером телефону гарячої лінії – 066-655-40-33.

 

Читайте також: 

 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено