Івано-Франківськ

Затримали прикарпатців, які виготовляли підробні документи

Зокрема, підробляли водійські посвідчення, свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів, посвідки на постійне проживання, паспорти.

453011786 915592720598037 723216938811932790 n scaled

В Івано-Франківській області зловмисники виготовляли та збували підробні документи, зокрема і ті, що видаються підрозділами Міністерства внутрішніх справ України. 

Незаконною діяльністю спільники займалися безпосередньо за місцем свого проживання, а фальшиві документи пересилали замовникам через засоби поштового зв’язку. Рекламували свої послуги в одній із соціальних мереж, там же і приймали замовлення на виготовлення підробленого продукту.

Про це повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України, пише ПІК.

“Вартість виготовлення підроблених документів залежала від складності роботи. Процес займав від 5 до 10 днів. Серед підроблених зловмисниками документів – водійські посвідчення, свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів, посвідки на постійне проживання, паспорти”, – йдеться у повідомленні.

Наразі головним фігурантам слідчі Нацполіції вже оголосили про підозру за:

  • ч. 2 ст. 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, що існують у паперовій формі, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів).
  • ч. 3 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Двох фігурантів затримали.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено