Івано-Франківськ

В Івано-Франківську “за гарячими слідами” затримали квартирного злодія (ФОТО)

"Гастролер" встиг вчинити дві крадіжки в обласному центрі.

455109065 503134352360799 285559115732535320 n scaled

12 серпня на лінію «102» надійшло повідомлення від 56-річної мешканки Івано-Франківська, яка повідомила, що невідомі особи, шляхом підбору ключа до вхідних дверей, проникли в помешкання. З оселі викрали гроші – 21000 польських злотих.

На місце одразу було скеровано слідчо-оперативну групу. Правоохоронці провели ретельний огляд місця події. Вилучили циліндричний механізм замка, фрагменти слідів взуття, пальців рук тощо. Невдовзі встановили й особу, причетну до крадіжки.

2 5 scaled

Фігурантом виявився 44-річний житель Харківщини. «Гастролер» раніше судимий за майнові злочини. До того ж він причетний до ще однієї крадіжки, яка трапилась в Івано-Франківську наприкінці липня.

В результаті ефективних слідчих та розшукових дій, поліцейські виявили фігуранта в одному із мікрорайонів Івано-Франківська. За силової підтримки спецпризначенців КОРД злочинця затримали. У фігуранта виявлено пістолет ПМ та набої до нього, які знаходились в магазині. Також поліцейські під час обшуку виявили гроші, отримані незаконним шляхом. Все вилучене направили на проведення експертизи.

Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання про оголошення йому підозри за ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено