Івано-Франківськ

У Надвірній невідомі підпалили авто, яке мали відправити військовим (ФОТО)

Автомобіль мали відправити на Покровський напрямок.

FB IMG 1724826691629 scaled

У Надвірній невідомі підпалили автомобіль, який готували для військових. Його відремонтували й мали відправити на Покровський напрямок.

Про це повідомив військовий з Надвірної Іван Дзебчук, пише ПІК.

“Мешканці і земляки міста Надвірна!Я військовий і зараз знаходжуся на Покровському напрямку 27 серпня 2024 року приблизно в 00-00:30 було здійснено підпал військового автомобіля який мав прямувати сюди до мене і відповідно виконувати службові бойові завдання”, – йдеться у повідомленні.

FB IMG 1724826695187 scaled

Також він зазначив, що автомобіль ремонту та відновленню не підлягає. А кошти на нього збирали всією громадою.

FB IMG 1724826689859 scaled

“Автомобіль укомплектували відремонтували і він готовий був до виїзду в зону бойових дій! Але якась тварина його підпалила чи підпалили????? Як так, ну як так, в мене немає слів. В мене питання всі ми хочемо скорішої перемоги над окупантами, але наші люди як показала ситуація ще гірші за орків! Прошу всіх небайдужих, щирих і дійсно справжніх Українців відгукнутися і надати любу інформацію яку можливо хоч хтось щось знає і цим допоможе знайти вандала чи можливо вандалів хто це зробив і змусити відповісти за скоєне такі випадки просто не можна залишати без уваги”, – йдеться у повідомленні.

Чоловік просить надати будь-яку інформацію, яка допоможе знайти вандала і змусити відповісти за скоєне. Просять телефонувати за номером: 0971061360.

Наразі відомо, що поліція відкрила кримінальне провадження.

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено