Івано-Франківськ

Порівняння СІП будинків із традиційними будівлями що краще для приватного будинку

Про канадську технологію, напевно, чули всі, а кількість будинків, які зведені з її використанням, є кращим доказом її плюсів.

Існує безліч факторів, які доводиться оцінювати при будівництві житла для сім’ї. Важливо, щоб властивості будинку в комплексі влаштовували майбутнього власника. До ТОПу найпопулярніших варіантів серед українських замовників можна віднести будинки, збудовані із застосуванням наступних технологій:

  • канадська методика з використанням СІП панелей;
  • будівництво із сендвіч-панелей;
  • класичні каркасні будинки;
  • зведення модульних споруд.

Між собою варіанти відрізняються за стартовими витратами, тривалістю очікування результату, умовами проведення будівельних робіт, списком вимог до ділянки та переліком потрібних документів. Також доводиться брати до уваги облаштування фундаменту та характеристики майбутньої споруди. Приваблива вартість будинку з СІП панелей робить їх особливо популярними серед українських замовників, хоча це далеко не єдина їхня перевага. Розглянемо докладніше особливості каркасних споруд з SIP панелей.

image2

Що мотивує покупців зупинити вибір саме на житло із СІП панелей?

Про канадську технологію, напевно, чули всі, а кількість будинків, які зведені з її використанням, є кращим доказом її плюсів. Але в чому саме вони полягають? Давайте дізнаватися.

По-перше, житло із СІП панелей можна легко та швидко побудувати. Усього за три-чотири місяці замовник отримує у розпорядження комфортне місце проживання з необхідними комунікаціями та оздобленням. Це дуже важливо для українців, які не готові роками чекати на закінчення робіт і переїзд, а хочуть жити з усіма зручностями просто зараз.

По-друге, канадська технологія дозволяє адаптувати будинок до різноманітних несприятливих впливів. Споруди з СІП панелей витримують сейсмічну активність (що важливо, враховуючи землетруси, які останнім часом стаються в Україні частіше), різкі перепади температурних показників, сильні морози та спеку. За будь-якої погоди всередині приємно знаходиться за умови облаштування ефективної вентиляції, про що обов’язково подбає будівельна компанія.

Ще один важливий плюс – відсутність захмарних витрат на опалення. СІП панелі чудово утримують тепло, тому взимку не доведеться мати справу з нереальними рахунками за комунальні послуги. Фактично, ви отримуєте будинок, який має всі необхідні практичні та естетичні властивості, при цьому радує недорогим обслуговуванням.

Також власники можуть розраховувати на довговічність, безпечність та екологічність житла. При будівництві застосовуються нетоксичні та високоякісні матеріали, що відповідають українським та міжнародним стандартам, тому побоюватися швидкого поширення вогню, виділення небезпечних компонентів та інших проблем не доводиться. Зрештою, термін експлуатації СІП будинків досягає 80 років і довше, а звести житло можна майже скрізь у зв’язку з відсутністю необхідності проведення серйозних фундаментних робіт. Це справді універсальний варіант житла для сімей,а також чудовий вибір для тих, хто має намір інвестувати в нерухомість на довгий строк.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено