Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, пише ПІК.
“Виявили Salmonella enterica ser. Infantis (presence 25/g) в замороженому курячому м’ясі з гомілок, що експортувалось з Республіки Польща (виробник: PIRI PIRI Sp.z.o.o., Myslowice) до країн-членів ЄС, після чого зазначену продукцію переробили на м’ясо механічної обвалки (продавець: Wealthon corporate finance spolka z organiczona odpowiedzialnoscia, Warszawa), яку експортували до України – партія 21 000,0 кг, (отримувач: ТОВ «Глікон», вукл. Фосфорна 8/4, м. Дніпро, 49102)”, – йдеться у повідомленні.
Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві та/ або здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та /або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність.
Шановні споживачі! У разі виявлення в обігу цієї продукції, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392, або звертайтесь до територіальних управлінь.
Читайте також:
Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram