Івано-Франківськ

У Ланчині відновлюють центральну дорогу за сприяння Володимира Зеленського

Капітальний ремонт дорожнього покриття автошляху Делятин – Раківчик, оновлення дощової каналізації, тротуарів та дорожнього освітлення обіцяють провести за місяць-півтора.

У селищі Ланчин Надвірнянського працівники ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» приступили до ремонту центральної вулиці. Двома екскаваторами вони розпочали демонтаж бордюрів й тротуарів. Роботи здійснюються як благодійна допомога за сприяння Президента України Володимира Зеленського.

Про це інформує Івано-Франківська ОДА, пише ПІК.
1593787393 Lanchyn Onur 7671 foto Lyudmyly Strazhnyk
Як кажуть у Ланчинській ОТГ, ремонт – результат візиту Президента Володимира Зеленського до постраждалого від повені селища. Під час перебування президента на Прикарпатті 25 червня, голова ОТГ Володимир Попович привернув увагу до того, що на автошляху державного значення Т-09-05 Делятин – Раківчик у межах населеного пункту необхідно оновити дощову каналізацію.

«За ініціативою керівництва групи компанії «Onur» в Україні відбулася зустріч із Офісом Президента. На ній запропоновано допомогу із ліквідації наслідків паводку, зокрема, провести низку ремонтних робіт у Ланчині. На цьому етапі передбачено капітальний ремонт дорожнього покриття автошляху Делятин – Раківчик у межах селища орієнтовно 3,5 км. Маємо оновити дощову каналізацію, тротуари, дорожнє освітлення, щоб поліпшити безпеку руху. Плануємо залучити 28 одиниць техніки та орієнтовно 60-80 фахівців. Сподіваємося, за місяць-півтора упоратися», –йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте також:

Нові паводки на Прикарпатті

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено