Івано-Франківськ

Всесвітній день туризму: голий у водоспаді та без квитків перед потягом

Про веселі, пікантні і навіть небезпечні трафунки на відпочинку розповіли брати-близнюки Нагірні.

Всесвітній день туризму відзначають сьогодні, 27 вересня. З цієї нагоди журналістка ПІКу зібрала розповіді про курйозні ситуації, які траплялись із відпочивальниками у Карпатах.

Gutsul 02

Про веселі, пікантні і навіть небезпечні трафунки розповіли брати-близнюки Нагірні: досвідчений гід-екскурсовод  Тарас та краєзнавець і організатор сплавів по Дністру Ігор.

Агов, дивіться всі на мене!

На одному з карпатських водоспадів відпочивальник з Одеси вирішив похизуватися загартованістю і витривалістю. Сказав, що зараз стане під холоднючий струмінь води і простоїть там 5-10 хвилин.

120415101 362503031783464 804584161662662740 n

Турист чимдуж скинув одяг, залишився лише в трусах та прожогом побіг до водоспаду. Але відчайдух не врахував, що струмінь спадаючої води був настільки потужний, що «стягнув» з чоловіка» білизну. Добряче шокований холоднючою водою, відпочивальник не  зауважив, що стояв у чому мати народила.

Він підняв руки та гукав до численних туристів, які стояли біля водоспаду: «Агов! Дивіться всі на мене!». Люди дивилися, аплодували, угулюкали, знімали на мобільні «чудасію». Коли чоловік второпав, що стоїть під струменем води голісінький, засоромлено прикрився та прожогом вибіг на берег.

І з ким це моя жінка приїхала?

Перед Новим роком в одному з відпочинкових будинків, що біля знаного курорту «Буковель», турист з Харкова замовив номер. Приїхав відпочивати з подругою, а дружину залишив удома. Через день, коли ловелас повертався з подругою з дискотеки, він побачив…свою дружину…з чужим чоловіком.

Жінка теж зауважила благовірного та почала переховуватися зі своїм другом. Та врешті-решт оминати один одного на невеликій території не вдалося. Родина таки зустрілася. Невідомо, чи була у них серйозна розмова, але, здоровий глузд, вочевидь, переміг.

Свята зустрічали усі разом, ніхто ні на кого не нападав і не сварився. Це трапляється украй рідко. До речі, наступного року харків’яни знову зателефонували до власника відпочинкового будинку та сказали, що їх буде аж..шестеро.

Подружжя повідомили, що вони помирилися і знову разом, а коханець і коханка знайшли собі нових супутників.

«Приїжджайте, всіх прийму, бо ви вмієте і погуляти, і добре себе поводите!», – радісно сказав власник.

Так матюкалися, що ведмеді повтікали

Часто наші гості не розуміють, куди їдуть, і що треба брати з собою в гори. Одного разу у триденний похід на Чорногору приїхали відпочивальники зі столиці. Зі собою взяли великий восьмимісний намет, який не годиться для гірських походів. Привезли його просто з магазину, ще з ціною, не розпакований. І, звісно, що жодного разу туристи навіть не пробували його розкласти.

Схоже взагалі, що  ці люди не вміли розклади аніякий намет. І от уявіть собі, вже темніє, моросить дощ, а туристи метушаться біля того намету. Вони такі «словесні конструкції нагинали, набагато складніші, за отой намет. Від їхніх слів, здавалося, усі вовки, ведмеді та й уся карпатська звірина в радіусі кількох кілометрів повтікала.

Де квитки, де шеф?

Група туристів зі Льова, яка проводила в Карпатах корпоратив, уже мала повертатися додому. 38 осіб стояли перед потягом та чекали шефа і його кума, бо в них були квитки. Але чоловіки вирішили прогулятися нічним Івано-Франківськом.

Зайшли на горе своїх підлеглих в один з ресторанчиків на стометрівці та познайомилися з місцевими красунями. Шефові так сподобалися дівчата, що він… вирішив зостатися у місті. Заледве кум та й самі панянки спам’ятали джигуна. І він в останні кілька секунд перед відправленням потяга прибіг.

120314743 2805045329805529 7668167227370786401 n

Група повернулася додому, а чоловік за кілька днів повернувся до Івано-Франківська. Тепер він зустрічається з однією з панянок, через яких велика група могла не повернутися до Львова. Незабаром планують і весілля відгуляти.

«Різних пригод у Карпатах щодня трапляється чимало. Але головне для нас, аби чимшвидше закінчилася пандемія, аби всі люди світу були здоровими та завітали у наші чудові гори, а ми всіх радісно зустрінемо, нагодуємо, розвеселимо!»,– додають насамкінець Тарас та Ігор Нагірні

Записала Злата Леміш

Читайте також:

Ваш гороскоп на тиждень: 28 вересня – 4 жовтня

Як у Франківську “Опіка ангела” допомагає батькам, які втратили дитину під час вагітності чи невдовзі після пологів

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено