Івано-Франківськ

Тернопіль не буде вводити “карантин вихідного дня”

У місті не будуть вводити додаткові карантинні обмеження на вихідні дні.

В Тернополі на вихідні все працюватиме як зазвичай. Про під час онлайн-брифінгу, 13 листопада повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал, пише ПІК.

“У Тернополі не будуть вводитися якісь додаткові обмеження у зв’язку із прийнятим рішенням уряду про карантин вихідного дня… По-перше, на думку медиків, це не вплине суттєво на зменшення хворих. Наступне, якщо такі обмеження ввести, це просто знищить економіку міста”, – сказав Сергій Надал.

За слова очільника Тернополя, на вихідні люди мають найбільшу суму виторгу, за рахунок чого утримують свої заклади і платять найманим працівникам, якщо цього виторгу не буде – вони просто перестануть працювати. 

Також міський голова Тернополя Сергій Надал закликав правоохоронців штрафувати суб’єктів господарювання не за те, що вони працюють, а тільки у тому випадку, якщо вони не дотримуються санітарних норм і обмежень, які рекомендує МОЗ.

До слова, не тільки Тернопіль відмовився виконувати рішення Уряду щодо “карантину вихідного дня”, з протестами також виступили у Черкасах та Львові.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено