Івано-Франківськ

Отримати пенсії та субсидії через пошту стане легше: в Україні спростили процедуру виплат

Нововведення Національного банку України дозволять вчасно виплачувати пенсії навіть за відсутності автоматизації поштових відділень.

Banner Identyfikacija oderzhuvachiv pensij 2020 11 16

В Україні спростили процедуру виплат субсидій та пенсій через поштових операторів, повідомляє пресслужба Національного банку України, пише ПІК.

“Відтепер працівник поштового оператора під час виплати на суму від 5 тис. до 30 тис. грн для ідентифікації та верифікації має лише звірити ідентифікаційні дані клієнта із зазначеними даними у виплатних документах або бланках поштових переказів. Після звіряння і клієнт, і представник поштового оператора проставляють власноручні підписи у виплатних документах”, – пояснили в НБУ спрощення процедури виплат.

Це рішення дозволить операторам поштового зв’язку безперебійно забезпечувати виплати пенсій та грошової допомоги за відсутності автоматизації в їх відділеннях. Водночас українські пенсіонери та інші одержувачі грошової допомоги не відчують жодних незручностей під час ідентифікації та верифікації.

Як писала раніше ПІК, уже через два тижні українським пенсіонерам піднімуть пенсії. Але значне підвищення матимуть громадяни, які й так отримують найвищу пенсію.

Читайте також:

Пенсіонерам в Україні підвищать пенсії вже через два тижні

Ваш гороскоп на тиждень: 16 – 22 листопада

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено