Івано-Франківськ

Великий Івано-Франківський район: приступив до роботи з головою (ВІДЕО)

25 листопада 2020 року увійде в сучасну історію Прикарпаття як день установчої сесії Івано-Франківської районної ради першого демократичного скликання.

P1260347.00 02 47 27.Still003 2
Івано-Франківський район — один із шести новоутворених на Прикарпатті у жовтні 2020 року в рамках адміністративно-територіальної реформи в Україні. У складі району 20 адміністративних одиниць Рогатинського, Галицького, Тисменицького та Тлумацького районів, які ліквідуються.

Сьогодні на першій сесії районної ради, як писала ПІК, депутати прийняли присягу,  обрали голову та його заступника, а також керівний склад депутатських комісій, повідомляє ПІК.

Головою Івано-Франківської районної ради став 36-літній “свободівець” Василь Попович, його заступницею — представниця “Батьківщини” Лідія Чекайло.

Складність роботи районної ради на початках виникатиме через основоположні недопрацювання на рівні верхніх ешелонів української влади. Адже Президент Володимир Зеленський ще не підписав прийнятий нардепами Закон, який визначає повноваження районних рад. Тож Кабмін не видав відповідну постанову.

Але “потяг” пішов. Уже завтра покинуть свої посади голови рад старих районів, які увійшли до Франківського. Новий голова та депутати візьмуть на себе повноту відповідальності за розвиток великого Івано-Франківського району та нормальне життя його мешканців.

  • Детальніше про першу сесію Івано-Франківської районної ради – у ВІДЕО.

 

Читайте також:

Народні фаворити Прикарпаття: за результатами виборів до Івано-Франківської обласної ради

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagramYoutube та Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено