Івано-Франківськ

У Тисмениці міська лікарня отримала нове обладнання

Уся медтехніка — закордонного виробництва, придбали її за кошти районного бюджету.

IMG 7655

IMG 7632

У Тисмениці до Дня святого Миколая, у КНП «Тисменицька міська лікарня» презентували два нові УЗД апарати, аналізатор для лабораторії та електронний кольпоскоп для гінекологічного відділення, повідомляє Тисменицька РДА, пише ПІК.

“Прикметно, що один апарат УЗД буде в окремому кабінеті лише для майбутніх матусь. За словами медиків, це зроблено для того, аби в час пандемії знизити ризик зустрічі вагітних з можливими інфікованими та інфікованими коронавірусом”, – йдеться у повідомлення.

Уся медтехніка — закордонного виробництва. Новинки придбані за кошти з районного бюджету за сприяння Тетяни Градюк, раніше очільниці райради, а нині голови Тисменицької територіальної громади, та за гроші з Національної Служби здоров`я України.

IMG 7694 scaled

На презентації побували голова Тисменицької РДА Ростислав Нестерак та секретар Тисменицької міськради Уляна Микієвич.

Довідково: КНП Тисменицька міська лікарня обслуговує 28 тисяч осіб. У медзакладі 330 працівників, з них 60 лікарів. Цьогоріч на обліку в жіночій консультації лікарні перебувало близько 250 вагітних. Нині медзаклад є опорною лікарнею, де надають допомогу хворим на Ковід-19. Для них тут розгорнуто 70 ліжок і лікуються понад 50 осіб.

Читайте також:

Захисна маска: скільки грошей вона витягла з гаманців прикарпатців

Ваш гороскоп на тиждень: 21-27 грудня

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено