Івано-Франківськ

Уляна Супрун вилетіла до Америки: можливо, на зовсім

Недавно пані Уляна закрила свої громадські організації в Україні.
20180612134338 3797 Ulyana Suprun scaled

Уляна Супрун покинула Україну і полетіла в США, заявив глава Асоціації психіатрів України, директор Українсько-американського бюро захисту прав людини Семен Глузман, пише strana.uа, повідомляє ПІК.

“За моєю інформацією сьогодні Супрун полетіла в США. Незрозуміло – на час або” з кінцями “. Якщо врахувати її “підготовчу роботу” (в тому числі закриття пов’язаних з нею контор), можна припустити другий варіант. І це, звичайно, дуже шкода , так як в цьому випадку ніякої відповідальності за “реформу” медицини, а це значить, що в Україні можна робити все що завгодно без будь-якої відповідальності “, – сказав Глузман.

За його словами, Супрун була призначена в своєму час на посаду в.о. голови МОЗ з ініціативи президента Петра Порошенка

“Але вона ж з’явилася в Україні не просто так. Її Порошенко” добровільно “призначив, що мені особисто підтверджував екс-генпрокурор Луценко і американські дипломати. Отже, і шукати зацікавлених в її відбуття з України потрібно шукати в тому ж оточенні”, – заявив Глузман.

Як писала раніше ПІК, Уляна Супрун дала українцям останню пораду на Новий рік. І написала, що перестає вести свою сторінку у Фейсбук. Це теж опосередковано наводить на думку, що в Україні вона, мабуть, закінчила свої справи.

Читайте також:

На Прикарпатті закликають не відвідувати служби у церкві Московського патріархату у Городенці

В Україні оновили правила надання субсидій: як порахувати суму

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено