Івано-Франківськ

Вибір ПІК № 28: кіно і книга

Чергова підбірка вже чекає на вас.

кіно і книга

Кіно

Сьогодні рекомендуємо переглянути фільм “Наркомама”. Це французька комедія чи то кримінал чи навіть драма, що вийшла у світ у 2020 році.

821228 scaled

Головна героїня – перекладачка, яка працює у поліції та одного разу випадково дізнається про велику партію наркотиків. Використовуючи внутрішню інформацію і поліцейські ресурси вона хоче вплинути на результат угоди з перевезення великої партії наркотиків і починає будувати свою кримінальну імперію …і тепер поліція пулює на неї. А ще у неї веселенька мама, яка додає у фільм свою родзинку.

La Daronne 61200 scaled

Довідково:

Кримінальна комедія «НаркоМАМА» знята за однойменним романом Аннелор Кайєр. У 2017 році книга здобула престижну літературну нагороду за кращий детективний роман. 

Режисер: Жан-Поль Саломе

Книга

“Чоловік на ім’я Уве” Фредрік Бакман.

images 27

Роман «Чоловік на ім’я Уве» смішна, іронічна, зворушлива та мудра історія про людей, які через ті чи інші причини стали непотрібні суспільству. Твір про щоденну мужність жити і бути собою. Уве добрий буркотун, якого неодноразово випробовувала доля. Вийшовши на пенсію, втративши кохану дружину, він змушений наново відшукувати сенс буття. Та чи хоче цього Уве? 

У Швеції книжку було екранізовано, фільм за романом Бакмана входить до списку найпопулярніших стрічок країни всіх часів. 

Цікавого вам читання та перегляду!

З Вами Надя Дзінько, ПІК.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено