Івано-Франківськ

Вибір ПІК №32: кіно і книга

Завтра 14 лютого, тому в нас для вас - романтичний фільм.

Кіно

Рекомендуємо переглянути романтичну комедію “Хороший рік”. 

Результат пошуку зображень за запитом хороший год

Фільм і про вино, і про кохання.

Це історія переродження.

Макс Скіннер провів все своє дитинство у французькому маєтку свого дядька Генрі Скіннера, досвідченого і відомого на всю округу винороба. Але через майже тридцять років він живе вже в Лондоні, де заробляє на життя біржовими торгами. Його кар’єра стрімко мчить вгору, а попереду – серйозні перспективи очолити велику торгову компанію. І ось одного разу Макс отримує сумні звістки про дядька з Провансу, який раптово помер. Скіннер відправляється до Французької провінцію, щоб скоріше продати дісталися йому в спадок виноградники й маєток. Безглузда випадковість не дозволяє йому провернути все швидко, тому він затримується в будинку свого дитинства на цілий тиждень.

Результат пошуку зображень за запитом хороший год

За ці сім днів Макс проживає дивовижне життя…

Книга

“Не бійтесь боятись” – книга від найкращої екстремальної лижниці світу Крістен Улмер здатен перевернути ваше уявлення про “страх.

У книзі переосмислюється уявлення про страх, відбувається розбір поняття “страх”, як з ним жити чи навпаки викорінювати зі свого життя. 

Результат пошуку зображень за запитом не бійтесь боятися

«Чи знаєте ви, що ваші стосунки зі Страхом є найважливішими взаєминами у вашому житті? Бо це ваші стосунки з самими собою. Страх — це наріжний камінь вашої особистості, без нього ви були б недосконалі. Тож припинімо воювати зі Страхом і почнімо будувати з ним справжні, чесні стосунки», — заявляє авторка книги, професійна фасилітаторка й спортсменка Крістен Улмер. 

Цікавого вам читання та перегляду!

Читайте також:

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено