Івано-Франківськ

Жорстока дитяча стоматологія: у Рівному лікарка била дітей (ВІДЕО)

В соцмережах стрімко поширюються відеозаписи, де лікар стоматологічної клініки Ірина Кравчук душить та б‘є маленьких пацієнтів під час прийомів.

Наразі ситуації надали розголосу, батьки постраждалих дітей написали заяви та чекають реакції правоохоронних органів.

Як повідомляє телеканал “Україна 24” у своєму сюжеті, на відео стоматологиня притискає хлопчика у кріслі, потім кілька разів б’є. Пацієнта тримають силою і не гребують жодними засобами, аби надійно зафіксувати, пише ПІК.

Місцева жителька Ганна Назарчук також побачила відео в інтернеті й упізнала на ньому свого 5-річного сина Максима. Після побаченого вона згадала, що під час прийому Максим плакав і кричав, однак не розповів, що сталося.

“Мій синочок сказав, що все добре, що вона нічого з ним не зробила, напевне, настільки залякала. На відео видно, тут коментарі зайві”, – розповіла вона.

Ганна не пішла до кабінету, бо лікарка запевнила, що в її присутності Максим вередуватиме, і це лише зашкодить.

Стоматологиня не пустила до кабінету й Катерину Мороченець. На відео лікарка шарпає її 4-річну доньку Уляну, садить собі на коліна й трусить. Перед цим жінка просила лікарку бути з дитиною обережною, оскільки та має вади серця.

“Я попереджала цю Інну, що вона боїться лікарів, бо була операція… У неї вада сердечка, інвалідність… Вона обіцяла, що буде поводитися з нею… що вона гарний лікар і любить діток”, – каже Катерина.

Попередження: рекомендуємо вразливим не дивитися.

https://youtu.be/sJhz0pwHegs

https://youtu.be/nJGyYVjFqeI

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено