Івано-Франківськ

Українці просять Зеленського заборонити TikTok

Електронна петиція із закликом «розглянути можливість заблокувати Tik Tok в Україні» з’явилася  на офіційному сайті глави держави.

Українці просять Президента заборонити дану соціальну мережу в Україні, пише ПІК.

“Останні події в Україні пов’язані з застосунком Tik Tok викликає занепокоєння у суспільства, підлітки стають жертвами відео про те, що потрібно наковтатись таблеток, і це не єдиний випадок. В США цей додаток є забороненим. Прохання розглянути можливість заблокувати Tik Tok   в Україні, адже це небезпечний онлайн застосунок для наших дітей”, – написав автор звернення Денис Алейніков.

Українці просять Зеленського заборонити Тік Ток в Україні.

Підтримує заборону Tik Tok і  уповноважений з прав дитини в Україні Микола Кулеба, пише УНН.

“Хочу вам сказати, що буквально сьогодні вдень мені телефонувала директорка однієї з шкіл поблизу Києва, і вона сказала, що тільки вони зібрали більше 10 тисяч підписів від вчителів і батьків щодо заборони Tik Tok”, – сказав Кулеба.

Говорячи про те, чи можливо встановити заборону Tik Tok на законодавчому рівні, Кулеба зауважив, що це — питання парламенту.

“Хтось має подати законопроект. Я не маю таких повноважень подавати, тому тут має хтось з парламенту подати законопроект. Якщо парламент підтримає, то ця мережа в Україні може бути заборонена”, — додав він.

Відповідна практика на сьогодні є і в інших країнах, наприклад у США та Італії.

До слова, днями Україну сколихнула новина про двох 7-класниць із Боярки, які у школі під час перерви наковталися пігулок, одна з них померла.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено