Івано-Франківськ

Серед 15 кандидатів на місце нардепа від округу №87 на Прикарпатті є кілька Шевченків (СПИСОК)

2 березня завершилася реєстрація кандидатів на проміжних виборах народних депутатів України, що відбудуться 28 березня 2021 року.

64891 1 large 23583 scaled

На Прикарпатті, у виборчому окрузі № 87, за мандат народного депутата України на проміжних виборах буде боротися 15 кандидатів, пише ПІК з посиланням на повідомлення пресслужби Центральної виборчої комісії.

“Сьогодні, 2 березня, ЦВК зареєструвала 4 кандидати у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 87 (Івано-Франківська область) на проміжних виборах народних депутатів України 28 березня 2021 року. А саме – Івана Івановича Макара від політичної партії “Важливий кожен”, Сергія Сивачука, Олександра Леонідовича Шевченка та Олександра Петровича Шевченка як самовисуванців”, – йдеться у повідомленні.

Таким чином Комісія завершила процес реєстрації кандидатів у народні депутати України на проміжних виборах народних депутатів України 28 березня 2021 року.

У підсумку ЦВК зазначає:

“В ОВО № 87 (Івано-Франківська область) зареєтрували – 15 кандидатів: Михайла Ноняка, Олександра Леонідовича Шевченка, Марусю Звіробій-Біленьку, Руслана Зозулю, Руслана Кошулинського, Юрія Юрченка, Василя Вірастюка, Юрія Голінея, Йосипа Резеша, Руслана Дереворіза, Марію Жолоб, Івана Макара, Сергія Сивачука, Олександра Леонідовича Шевченка та Олександра Петровича Шевченка”.

При цьому останніх двох кандидатів, зареєстрованих сьогодні – Олександра Леонідовича Шевченка і Олександра Петровича Шевченка, політтехнологи уже вважають “клонами” кандидата від партії “За майбутнє”, колишнього нардепа Олександра Леонідовича Шевченка.

Загалом до ЦВК з виборчих округів № 50 в Донецькій облаті та № 87 в Івано-Франківській, де мають пройти проміжні вибори,  було подано 64 заяви про реєстрацію кандидатами в народні депутати. На 30 з них Комісія відповіла відмовою.

Основні підстави – не внесення грошової застави у визначеному законом розмірі та невідповідність поданих документів вимогам виборчого законодавства, зазначає Управління комунікації Секретаріату Комісії.

Нагадаємо, що до складу округу №87 входять місто Яремче, а також Надвірнянський район, частини Богородчанського (окрім сіл Саджава, Космач, Кричка та всього що на південний захід від них) і Коломийського (Отинійська селищна рада, Струпківська, Угорницька, Виноградська та Воронівська сільські ради) районів.

Читайте також:

Зеленський пропонує не брати на роботу чоловіків без військового квитка та штрафувати на 105 тис. грн за повторну неявку за повісткою

На прикарпатців чекає три вихідних поспіль

Ваш гороскоп на тиждень 1 – 7 березня

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено