Івано-Франківськ

На Городенківщині впорядковують узбіччя державної дороги з крутим поворотом (ФОТО)

За допомогою кюветів хочуть попередити вірогідні під час паводків потоки, що зазвичай погіршують безпеку дорожнього руху.

1 10 scaled

На Городенківщині розпочали планові роботи з експлуатаційного утримання державних доріг. У межах смуги відведення підрядні організації вирубують чагарники на узбіччях та укосах, здійснюють заходи із дотримання санітарного стану прилеглої території, повідомляє Служба автомобільних доріг Івано-Франківської області, пише ПІК.

“Такі роботи проводяться на а/д Н-09 Мукачево – Львів на ділянці Тязів – Галич, Н-10 Стрий – Мамалига на ділянках Черніїв – Марківці, Одаїв – Кривотули. Упорядкування узбіччя розпочато й на км 48+800 а/д Р-20 Снятин – Тязів у селі Незвиську Городенківської територіальної громади. Тут вирубують поросль. Опісля буде викорчувано коріння та влаштовано кювети”, – йдеться у повідомленні.

У Службі зазначають, що це ділянка – зі значним ухилом прилягаючої лісосмуги та гострим поворотом дороги. Під час паводку потоки води виносять зі схилу на проїзну частину дороги ґрунт із прилягаючого сільгоспугіддя та каміння і кущі з лісопосадки.

За допомогою кюветів вдасться відвести ці потоки з дороги та покращити безпеку дорожнього руху.

Читайте також:

Ваш гороскоп на тиждень 15 – 21 березня

Стало відомо, хто з українських олігархів і скільки втратив за роки війни на Донбасі

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено