Івано-Франківськ

“Треба було психо-емоційне розвантаження”: Ляшко пояснив чому Буковель закрили лише тепер

Прогнозують, що гірськолижний курорт "Буковель" буде закритий до 27 березня.

Гірськолижний курорт Буковель – один із факторів впливу на епідемічну ситуацію на Прикарпатті, яке зараз у червоній зоні, тому він не повинен працювати.

Про це в ефірі Еспресо.ТV заявив головний санітарний лікар Віктор Ляшко, повідомляють Факти, пише ПІК.

“Зараз Буковель не повинен працювати. Ми маємо червоний рівень епідемічної небезепеки в Івано-Франківській області, який забороняє працювати спортивно-масовим, розважальним закладам”, – сказав Ляшко.

Водночас він наголосив, що червоний рівень епідемічної небезпеки в області не можна пов’язувати з діяльністю одного курорту.

“Там є низка факторів – це прогнозоване зростання, це новий штам коронавірусу. Наразі в червоному рівні епідемічної безпеки немає рівних і немає рівніших”, – запевний головний санлікар.

За його словами, під час зимового локдауну була зовсім інша ситуація – Буковель працював з урахуванням усіх потенційних епідемічних ризиків.

“Була зима, був гірськолижний курорт – треба було психо-емоційне розвантаження. І це свідома річ, яку запустили ми, коли дозволили працювати курорту. На той момент гірськолижний курорт працював в межах карантинних обмежень”, – підсумував Ляшко.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено