Івано-Франківськ

Довибори в Раду: на 87 окрузі створили 117 дільничних виборчих комісій

Нагадаємо, на 28 березня 2021 року ЦВК призначила довибори в парламент в окрузі № 87 на Прикарпатті.

У 87-му виборчому окрузі утворено 117 дільничних виборчих комісій, які організовуватимуть голосування на виборчих дільницях 28 березня 2021 року.

Про це повідомляє ОПОРА, пише ПІК.

До складу ДВК увійшли представники 4 парламентських партій та дев’яти кандидатів у народні депутати України. Подання Громадянської позиції кандидатур до складу ДВК дана партія відкликала. Зважаючи на те, що до 45 ДВК партії і кандидати подали менше мінімально необхідної кількості осіб, вони доукомплектовувались за поданням голови ОВК.

Загалом з 1544 членів ДВК 51 особа включена до складу дільничних виборчих комісій за поданням голови ОВК.

predstavnytstvo u skladi DVK scaled

rozpodil kerivnyh posad u DVK scaled

При утворенні дільничних комісій процедура жеребкування не застосовувалась, оскільки кількість поданих кандидатур до складу ДВК не перевищувала кількості вакантних місць. Для розподілу керівних посад у ДВК застосовувалась автоматизована інформаційно-аналітична система «Вибори».  Під час на етапі розгляду кандидатур до складу ДВК виявлений був лише один випадок, коли одна й та сама особа була у поданнях двох суб’єктів. Мова йде про партію «Голос» та кандидата-самовисуванця Михайла Ноняка, які у свої подання включили одну й ту саму особу. За рішенням ОВК кандидатуру цієї особи відхилили у поданні Михайла Ноняка та включили до складу ДВК за поданням «Голосу».

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено