Івано-Франківськ

“Треба договір”: жителів Бурштинської громади попереджають про відповідальність за сміття

До 1 червня 2021 р. необхідно укласти договір про надання послуг з поводження з побутовими відходами із КП «Житловик».
e3db017a 1a7b 4b78 bd25 5f2ab65ef841 w1023 r1 s scaled
Фото ілюстративне

Виконавцем послуг з вивезення побутових відходів на території Бурштинської міської територіальної громади визначено КП «Житловик».

Тому, Бурштинська міська рада попереджає юридичних та фізичних осіб населених пунктів Бурштинської територіальної громади щодо необхідності до першого червня поточного року укласти договір про надання послуг з поводження з побутовими відходами із надавачем послуг КП «Житловик».

Таким чином, відсутність у фізичної особи, юридичної особи, підприємця договору про надання послуг з поводження з побутовими відходами є порушенням Законів України.

При виявленні фактів порушень, уповноважені на те органи мають право складати протоколи, в яких фіксуватимуться дані порушення і на підставі яких до порушників буде відкриватись адміністративне провадження.

Відповідно до статті 152 Кодексу України «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою, правил благоустрою населених пунктів» порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів – тягнуть за собою накладення штрафу:

  • на громадян від двадцяти (340 грн.) до вісімдесяти (1360 грн.) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб,
  • громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти (850 грн.) до ста (1700 грн.) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Договір про надання послуг з поводження з побутовими відходами можна укласти в приміщенні КП «Житловик» за адресою: м. Бурштин, вул. В. Стуса, 2, та в приміщеннях рад старостинських округів: http://burshtyn-rada.if.gov.ua/naseleni-punkty-u-skladi-tg/

У випадку не підписання договору про надання послуг з поводження з побутовими відходами з КП «Житловик», після 01 червня 2021 року  будете притягнуті до адміністративної відповідальності.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено