Івано-Франківськ

У Львові компанія Bolt почала безплатно перевозити медиків під час локдауну

Дев’ять львівських медичних установ уже отримали перші 300 промокодів на поїздки.У

Провідна європейська платформа для замовлення поїздок Bolt почала надавати допомогу у транспортуванні медичних фахівців Львова.

Про це повідомили у Львівській міській раді, пише ПІК.

У зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією та переведенням громадського транспорту в режим спецперевезень, компанія Bolt вирішила підтримати медичних працівників Львова. Промокоди на поїздки дозволять їм комфортно і без затримок діставатися до місця роботи та додому.

«Ми сподіваємося, що наша допомога сприятиме злагодженій роботі медичних закладів і дозволить уникнути збоїв через можливі запізнення персоналу. Ми готові й надалі допомагати місту, зокрема його критично важливій інфраструктурі», – коментує керівник напряму замовлення поїздок компанії Bolt в Україні Сергій Павлик.

Компанія Bolt започаткувала ініціативу з перевезення медичних фахівців у березні 2020 року. За період карантину водії платформи Bolt здійснили 125 тисяч поїздок для медиків на суму понад 23 млн грн. Для реалізації ініціативи створено спеціальний сайт, де можуть зареєструватися медичні працівники й отримати промокод на поїздку.

У Львові компанія Bolt повністю забезпечувала перевезення медперсоналу клінічної лікарні швидкої медичної допомоги та обласної інфекційної лікарні.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено