Івано-Франківськ

У Калуші не будуть будувати автомийку

Сьогодні, 12 квітня відбулась запланована нарада щодо перспективи будівництва автомобільної мийки на вул. Івано-Франківській.

У Калуші будівництва автомийки у житловому масиві Підгірки не буде. Про це повідомляють на сайті Калуської міської ради, пише ПІК.

У Калуші не будуть будувати автомийку

Перший заступник міського голови М.Тихий під час наради зазначив, що дозволу на розроблення детального плану території для будівництва автомобільної мийки міська рада не надавала. Представники орендаря земельної ділянки повинні були зробити топогеодезичне знімання на місцевості, та надати свої пропозиції щодо можливості відведення поверхневих вод з земельної ділянки та прилеглої території, проте через хворобу представників підрядної організації виконання зазначених робіт відтерміновано.

“Як повідомив підприємець В. Лукановський від ідеї будівництва мийки автомобілів на земельній ділянці , яку орендує , він відмовився. В подальшому планує використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі”, – йдеться у повідомленні.

За словами першого заступника міського голови, зміни цільового призначення вказаної земельної ділянки більше не буде розглядатися на засіданні Калуської міської ради, а проектні пропозиції майбутнього будівництва будівель торгівлі будуть вивчені перед наданням дозволу на будівельні роботи і особливу увагу буде приділено питанню водовідведення з будівельного майданчика та прилеглої території.

1618230860 328721cbbcd4807d28d0 large

1618230869 226ad20d90cb0b9f5e95 medium

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено