Івано-Франківськ

Поліцейські розслідують підпал автомобіля у Калуші (ФОТО)

За фактом умисного пошкодження автомобіля, що належить мешканцю Калуша, поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Возможно, это изображение (автомобиль и на открытом воздухе)

13 квітня о 02:45 на лінію «102» надійшло повідомлення від рятувальників про пожежу автомобіля у Калуші. На місце події негайно виїхали працівники слідчо-оперативної групи, експерти-криміналісти і кінолог з собакою для з`ясування причин загоряння. Встановили, що у дворі багатоповерхового будинку загорівся автомобіль Volkswagen Golf. 33-річний потерпілий залишив автомобіль зачиненим біля під’їзду будинку напередодні ввечері.

Про  це повідомляє поліція області, пише ПІК.

“Внаслідок пожежі ніхто з людей не постраждав. Вогонь знищив передню частину транспортного засобу і частково салон. З камер спостереження, які розміщені неподалік, видно, як до автівки наблизився невідомий в масці і жбурнув невідомий предмет в авто. Після цього машина зайнялася, а зловмисник втік”, – йдеться в повідомленні.

Наразі поліцейські відпрацьовують район вчинення злочину, розшукують осіб, які можуть бути причетні до скоєння цього злочину, можливих свідків події, встановлюють наявність інших камер відеоспостереження. Попередня версія загоряння – занесення стороннього джерела вогню невідомою особою, тобто підпал.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу. Максимальний строк покарання – позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено