Івано-Франківськ

На Прикарпатті розширюють дорогу “Стрий – Ізварине”

У рамках Національного проєкту Велике будівництво триває капітальний ремонт цієї дороги в межах Івано-Франківської області.

На зображенні може бути: просто неба

Дорога державного значення М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка разом із а/д М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине ввійшла до національної транспортної артерії М-30 Стрий – Ізварине та об’єднує Львівську, Івано-Франківську, Тернопільську, Хмельницьку, Вінницьку, Черкаську, Кіровоградську, Дніпропетровську та Луганську області, пише ПІК з посиланням на САД.

В напрямку до села Лопушня, що на межі з Тернопільщиною, влаштували верхній шар модифікованого щебенево-мастикового асфальтобетону.

Возможно, это изображение (дорога)

На початку села Лопушня розширюють наявні смуги проїзної частини дороги. Розчистили корито, підготували подушку до влаштування основи та асфальтування.

“На трьохпрогоновому мосту в селі Пуків, км 71+045, оновили конструкції. Тут забетонували монолітну плиту та передбачено розширення тротуарної частини. Залишилося влаштувати перехідну плиту до мосту та асфальтобетонне покриття”, – йдеться в повідомленні.

На мосту в селі Лопушня, км 77+104, розпочали ремонт правої частини. Тут зробили відсипку основи зі щебню, будуть закладені нові плити, розширений тротуар. Так само оновлять відкоси, опісля – влаштують нове асфальтобетонне покриття.

Триває ремонт шляхопроводів на км 63+380 у селі Вербилівці та км 64+430 (Рогатин – Путятинці).

Возможно, это изображение (дерево и дорога)

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено