Івано-Франківськ

У Коломиї побував глава військово-цивільної адміністрації прифронтового Торецька: що обговорили (ФОТО)

Поруч Торецька на Донбасі зараз дислокується 10-та окрема гірсько-штурмова бригада, що базується в Коломиї.

184349068 888256251757393 2704265585309957111 n scaled

У Коломиї 9 травня побував в гостях Василь Чинчик – керівник Торецької міської військово-цивільної адміністрації (на фото праворуч), повідомляє ПІК з посиланням на допис у  Фейсбук Богдана Станіславського – Коломийського міського голови.

“Разом з паном Василем відвідали відкриття турніру з футболу, прогулялися вулицями нашого міста, а що головніше – обговорили розвиток промисловості. Адже Торецьк попри те, що знаходиться неподалік фронту, сьогодні може похвалитися розвитком великих підприємств”, – зазначив Богдан Станіславський.

Він також додав, що Коломиї є в чому переймати у Торецька досвід та подякував пану Чинчику за ту допомогу, яку в Торецьку надають нашій 10-ці, що зараз береже Україну від російських окупантів.

“Бажаю громаді Торецька мирного неба над головою та подальшої плідної співпраці наших міст”, – зазначив Станіславський.

ДОВІДКОВО: Торецьк – шахтарське місто. Три торецьких шахтарі удостоєні звання Герой України. Основні споживачі коксівного вугілля, що видобувається в Торецьку: «АрселорМіттал Кривий Ріг», «Алчевський коксохімічний завод»  та інші промислові підприємства. У Торецьку діють підприємства машинобудівного комплексу, а також будівельних матеріалів. 

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено