Івано-Франківськ

На Тисмениччині визначили переможців “Бюджету участі” (ФОТО)

25 травня, у вівторок, під керівництвом міського голови Тетяни Градюк відбулось засідання Ради експертів програми «Бюджет участі».

БЮДЖЕТ УЧАСТІ 04 ГОЛОВНА

Голосування за проєкти тривало з 19 квітня до 18 травня 2021 року. Шляхом електронного та паперового голосування мешканці громади обирали переможців серед восьми проєктів. Кожен учасник голосування міг підтримати водночас до трьох проєктів, пише ПІК з посиланням на Тисменицьку міську раду.

За результатами голосування переможцями «Бюджету участі» стали проєкти, що набрали найбільшу кількість голосів за рейтинговою системою.

БЮДЖЕТ УЧАСТІ 02

Отож, найбільшу кількість голосів — 914 — набрав проєкт «Оснащення Слобідської гімназії звуковим обладнанням – запорука покращення навчально-виховного процесу». Ще один проєкт з цього села набрав 884 голоси, та оскільки реалізувати дві ініціативи в одному населеному пункті, за Положеннями, не можна, то наступним за кількістю голосів став проєкт «Влаштування автобусних зупинок в с. Студинець та с. Нова Липівка Липівського старостинського округу Тисменицької міської ради» (514 голосів).

Третє місце за рейтингом здобув проєкт «WorkOut – досконалість тіла без зайвого «заліза» (с. Старі Кривотули) — 502 голоси.

І четвертим проєктом, на реалізацію якого виділять гроші з міського бюджету, стало «Облаштування дитячого майданчика» (м.Тисмениця) (370 голосів). Майданчик облаштують на вулиці Америка.

БЮДЖЕТ УЧАСТІ 03

На реалізацію проєкту в Слобідській гімназії виділять 9 747 грн; на облаштування зупинок у Липівському старостинському окрузі — 24 310 грн., на спортивне обладнання для WorkOut у Старих Кривотулах — 25 000 грн.; на дитячий майданчик в Тисмениці — 25 000 грн. Усього на «Бюджет участі» спрямують цьогоріч 84 057 грн.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено